Ons safehouse bevindt zich midden op de Veluwe, op slechts 20 minuten afstand van steden als Arnhem en Apeldoorn, in het gezellige dorp Hoenderloo. De omgeving kenmerkt zich door de prachtige en rustgevende bossen en het nationaal park de Hoge Veluwe, waardoor dit de ideale locatie is om in alle rust te herstellen.

In het safehouse is er ruimte voor jou en 17 andere bewoners. Je hebt natuurlijk privacy in je eigen gemeubileerde slaapkamer, maar daarnaast nodigen we je ook uit om te socializen in de gemeenschappelijke ruimtes. We eten bijvoorbeeld gezellig met z’n allen in de grote woonkeuken of kijken films en doen spelletjes in de relaxte woonkamer. Meer toe aan iets voor jezelf? Leef je uit in onze muziekhoek en speel je favoriete nummer op onze piano en gitaar of lees een boek uit onze mini bieb. Verder biedt onze ruime tuin alle mogelijkheid om lekker buiten in het zonnetje te zitten.

Een gezonde relatie krijgen met bewegen is ook een belangrijk onderdeel van ons programma. Daarom heeft ons safehouse een eigen gym, waar je onder begeleiding kan sporten.