Wij streven ernaar om jou de zorg te bieden die je verdient en nodig hebt. Onze missie, visie en kernwaarden geven weer waar wij als organisatie voor staan en de verandering die wij willen maken in onze samenleving.

Missie
Onze missie is het bieden van persoonlijke hulp en gelijkwaardige benadering wanneer je in (pril) herstel bent van een eetstoornis, zodat je weer verantwoordelijkheid durft te nemen over je leven. Wij begeleiden jou in het behalen van doelen, groot én klein. Samen zorgen wij ervoor dat je als individu weer groeit tot een gelukkig, structureel bijdragende deelnemer van de maatschappij.

Visie
We zijn ervan overtuigd dat duurzaam herstel gerealiseerd kan worden voor iedereen die bereid is hulp te vragen en bereid is zich open te stellen voor de suggestie van anderen. Wij geloven dat, met de juiste ondersteuning, de pijn uit élk verleden een bron van kracht kan worden voor het heden.


Unite Safehouses staat voor de volgende 5 kernwaarden, welke verweven zijn in onze begeleidingsvisie en bedrijfscultuur:

Gelijkwaardig
Elkaar zien als gelijkwaardigen is belangrijk om openheid van geest te houden. Niemand is beter dan de ander en we hebben elkaar nodig om vooruit te komen. Door te zoeken naar de overeenkomsten in plaats van de verschillen wordt het gemakkelijker om jezelf open te stellen voor een ander.

Eerlijkheid
Door eerlijkheid zijn wij transparant en weet je waar je aan toe bent. Jouw eerlijkheid is de brandstof voor herstel. Als wij weten wat er speelt, kunnen wij de juiste begeleiding leveren.

Hoopvol
Hoop is nodig om perspectief te behouden. Wij zijn overtuigd – en hebben daarmee de hoop – dat iedereen in staat is te herstellen van zijn of haar problematiek. Onze ervaringsdeskundigen vormen een baken van hoop.

Motivatie
Wij geloven dat iedereen de kracht heeft om zichzelf naar een hoger niveau te tillen. Het meest leren we van de dingen die we het spannendst vinden. Wij motiveren je in het stellen van uitdagende maar haalbare doelen, die je helpen jouw stip aan de horizon te bereiken.

Persoonlijk
Je bent een waardevol persoon met wie wij een relatie willen opbouwen. Door het delen van persoonlijke ervaringen over het leven en herstel, krijgen we de kans om elkaar beter te leren kennen. Klaar voor een nieuwe toekomst? Neem direct contact op.

Klaar voor een nieuwe toekomst? Neem direct contact op.